Services

 

Schilderwerken

 

Schilderwerken

Sinds de start van het bedrijf, zo’n 10 jaar geleden, verzorgen wij schilderwerken. Wij doen dit bij particulieren thuis. Schilderen in winkels en bedrijfspanden doen wij daarnaast ook.

Wij werken met milieuvriendelijke verf. Deze kunnen wij in alle kleuren aan u leveren. Wij kunnen u per ruimte adviseren over een toepasselijke kleur.

Mocht de ondergrond niet afdoende zijn om een mooi eindresultaat te bereiken dan kunnen wij deze voor u in goede conditie brengen.

 

Houtrot

In vele huizen met houten kozijnen komen wij houtrot tegen. Dit betekend echter niet dat u direct uw hele kozijn hoeft te vervangen.

Wij hebben personeel dat speciaal is opgeleid om houtrot te bestrijden. Deze medewerkers kunnen de ontstane oneffenheid weer mooi afwerken waardoor u na het schilderen niks meer ziet van de reparatie.

Doordat de houtrot reparatie professioneel gebeurd kan het gerepareerde nog jaren mee.

 

Stukadoorswerk

Wij hebben vakmensen in dienst die het vak van stucadoor verstaan. Zij kunnen wanden en plafonds voorzien van een afwerklaag.

Deze afwerklaag kan dienen ter bescherming, reparatie of verfraaiing. Stucwerk kan zorgen voor een heel ander beeld in kamers. Groter, ruimtelijker, lichter zijn effecten die optreden.

Dit kunnen zij zowel binnen als buitenshuis voor u verzorgen

 

Groot zakelijk

Wij werken regelmatig samen met Verenigingen van Eigenaren (VVE’s). Dit tot grote tevredenheid van beide partijen.

Wij kunnen de totale verzorging van uw gebouw voor onze rekening nemen. Schilderen, reinigen, spuiten maar ook montage en demontage is allemaal mogelijk bij ons. Tevens zijn wij een professionele partij die u van gedegen advies kan voorzien.

In combinatie met andere onderdelen van ons bedrijf kunnen wij bijvoorbeeld ook zorgdragen voor het plaatsen van nieuwe keukens

 

Make over

 

Woning

Uw huidige woning veranderen waardoor de ruimtes weer meer aan uw eisen gaan voldoen? Of uw nieuwe woning aanpassen aan uw wensen?

Vaak betekend dit schakelen met meerdere partijen. Bij Dekker Home geeft u één opdracht en wij verzorgen vervolgens alle zaken die nodig  zijn voor de gewenste aanpassingen. Een opdracht kan bestaan uit het volledig kaal maken van een woning tot enkele ruimtes.

Wilt u één speciale ruimte aanpakken dat kan ook bij ons, kijkt u hiervoor onder aparte ruimte.

 

Bedrijf

Uw bedrijfsruimte aanpassen aan uw activiteiten? Vaak behoort dit niet tot uw core business.

Voor Dekker Home is dit core business, op deze wijze kunnen wij uw wensen uitvoeren. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een klantontvangst ruimte of een ruimte waarin uw spullen kunt tonen of repareren, dan kunnen wij in samenspraak tot een nieuwe indeling komen van uw bedrijfsruimte.

Voor de finishing touch kunt u eventueel onze styliste inschakelen om de aankleding te verzorgen.

 

Aparte ruimte

U bent basis tevreden over uw woning of bedrijfsruimte maar toch zou u graag één bepaalde ruimte willen updaten, ook dat kan. Een stuk minder ingrijpend dan een complete make-over maar vaak met verbluffend resultaat.

Vaak doen wij een badkamer of een keuken upgraden maar u kunt natuurlijk ook denken aan de nieuwe babykamer of een koffiekamer op kantoor.

Voor de finishing touch kunt u eventueel onze styliste inschakelen om de aankleding te verzorgen.

 

Grote constructies

Als u de indeling van een ruimte of meerdere ruimtes wilt veranderen is het vaak nodig een nieuwe constructieve constructie te plaatsen, wij kunnen dit in overleg met u verzorgen.

Buitenshuis kunt u Dekker Home ook inzetten om constructies te plaatsen. Denkt u hierbij aan nieuwe schuren of loodsen of minder omvangrijk het zetten van carports en veranda’s.

De constructieve tekeningen die nodig zijn kunnen wij voor u verzorgen, deze kunt u dan ook gebruiken bij het aanvragen van uw (eventuele) vergunning bij de gemeente.

 

Styling 

 

Advies

Voor zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen wij komen tot een mooie ruimte. Uw woonkamer een plaatje, uw woning verkoop klaar, uw bedrijfsentree een visitekaartje.

Voordat wij advies uitbrengen komen wij bij u langs. Nadat wij de ruimte hebben bekeken en met u hebben gesproken over uw wensen, gaan wij een moodboard opstellen. Dit moodboard bespreken wij vervolgens met u. Advies kan gaan over de totale inrichting of over onderdelen van een ruimte, bijvoorbeeld de kleurstelling. Vervolg ondersteuning is uiteraard mogelijk, kijk hiervoor bij styling.

 

Styling

Na door ons uitgebracht advies kunnen wij, voor particuliere en zakelijke klanten, zorgen voor de realisatie van de geschetste nieuwe styling.

Wij kunnen een complete stylingsmetamorfose verzorgen, inclusief behangen/schilderen vloeren leggen en interieur aankopen. Uiteraard kunnen wij deze onderdelen ook los voor u verzorgen.

Ook in combinatie met uw eigen meubelen is dit mogelijk, kijk hiervoor ook eens bij pimpen meubelen.

 

Pimpen meubelen

Gehecht aan uw oude meubelen maar toch op zoek naar een nieuwe look? Hier is een oplossing voor; uw meubels pimpen.

Indien wij uw meubels voor u pimpen gaan we eerst met u in gesprek. Naar aanleiding van uw wensen kunnen we meubels, (creatief) schilderen, logen, white/grey wash en eventueel voorzien van nieuw beslag.

Ook speciale meubelstukken kunnen wij pimpen; grote staande klokken en piano’s komen hiervoor ook in aanmerking.

 

Seizoen/thema aanpassingen

Tevreden over uw eigen interieur maar toch op zoek naar een seizoen of thema invloed? Dat kan met het aanpassen van accessoires, dit kan voor een periode maar ook voor een dag.

Indien wij uw ruimte klaarmaken brengen wij accenten aan die passen bij het door u gekozen seizoen of thema. U kunt hierbij ook denken aan Pasen, Halloween en de kerst.

Accessoires kunnen door ons verzorgd worden dit alles in overleg.

 

 

Verbouw

 

Kozijnen

Kozijnen bepalen vaak het aanzicht van een gebouw, een andere kleur of ander materiaal kan resulteren in een andere uitstraling.

Het vervangen van kozijnen is bij eventueel aanwezig houtrot niet altijd noodzakelijk. Voor meer informatie hierover kunt u kijken onder het kopje houtrot bij schilderwerk. Indien vervanging wel noodzakelijk is of u wilt een nieuwe uitstraling dan kunnen wij u begeleiden.

Advies, inkoop en plaatsing alles is bij Dekker Home mogelijk, dit alles in overleg met u.

 

Glas

Glas plaatsen, het lijkt vaak niet al te ingewikkeld. Maar hoe neemt u nu precies de maat? En wat is het verschil tussen alle verschillende typen glas?

Dekker Home kan u uitleggen welke typen glas er zijn en welke typen er in uw huidige kozijnen passen. Laat u door ons glas plaatsen dan komen wij vooraf de maten opnemen.

U kunt overigens naast venster glas ook denken aan glas op andere plaatsen in uw huis. In een deur, als scheidingswand of in uw keuken als alternatief voor tegels.

 

Keuken en badkamer

U bent tevreden over uw woning maar toch zou u graag uw badkamer of keuken willen updaten, dat kan bij Dekker Home, met een fantastisch resultaat.

Bij een badkamer upgrade kunnen wij alle facetten van de badkamer voor u verzorgen. De nieuwe scheidingswanden, wandafwerking, muur en vloertegels maar ook het verzorgen van het leidingwerk en het plaatsen van het sanitair doen wij voor u.

In de keuken kunnen wij uw keuken leveren/plaatsen inclusief apparatuur. De finishing touch door ook de vloer en de wanden van die ruimte up to date te maken kan door ons verzorgd worden.

 

Kleine constructies

Als u de indeling van een ruimte wilt veranderen kan dit vaak verzorgd worden door het plaatsen van een scheidingsconstructie. Deze kunnen wij  in overleg met u plaatsen.

Ook kunt u Dekker Home inzetten om andere constructieve zaken te laten verzorgen. Denkt u hierbij aan een uitbouw, een dakraam, een tuinhuisje, garage, carport of (vrijstaande) veranda.

Heeft u een wens die wij hierboven niet genoemd hebben neem dan gerust contact met ons op.

Copyright @ All Rights Reserved